Werken Bij Onz

leerling kok BBL
Solliciteer direct

Leerling kok BBL

Wil jij je grenzen verleggen op het gebied van kwaliteit en smaak? Ben jij de Masterchef in spé?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie:
Bij Onz, Nes Ameland
Dienstverband:
tijdelijk / jaarcontract
Aantal uren:
parttime / fulltime 
Loon:
conform horeca CAO

Als leerling kok ondersteun jij het keukenteam bij voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden met betrekking tot alle keukenactiviteiten. Wat ga je zoal doen: de dagelijkse mise en place verzorgen, het bereiden van a la carte gerechten en het bewaken van de HACCP, houdbaarheid en keukenregels.

Bij Onz

Vier verschillende restaurants, met één filosofie: onze gasten moeten zich uit én thuis tegelijk voelen. Even weg van de sleur van alledag, even lekker wegdromen terwijl de smaakpapillen hun werk doen. Bij Onz kan dat. Of ze nu een pannenkoek komen eten bij ‘t Baken, oud Hollands willen genieten bij restaurant Boerenbont, borrelen bij Binnen of smullen van het All you can eat buffet van Brood; ze zijn Bij Onz. `En Bij Onz zit je goed.

Van het eerste kopje koffie in de ochtend tot een laatste afzakkertje in de avond, wij doen er alles voor om te zorgen dat het klopt.

Bij Onz

Drie verschillende restaurants, met één filosofie: onze gasten moeten zich uit én thuis tegelijk voelen. Even weg van de sleur van alledag, even lekker wegdromen terwijl de smaakpapillen hun werk doen. Bij Onz kan dat. Of ze nu een pannenkoek komen eten bij ‘t Baken, borrelen bij Binnen of genieten van live cooking bij Brood; ze zijn Bij Onz. `En Bij Onz zit je goed.

Van het eerste kopje koffie in de ochtend tot een laatste afzakkertje in de avond, wij doen er alles voor om te zorgen dat het klopt.  Kom jij ons team versterken?

Wat wij bieden

Al dat harde werken moet natuurlijk beloond worden. ` Daar doen wij niet moeilijk over. Daarom bieden wij jou het volgende:

Werktijden

Je kan Bij Onz zowel fulltime als parttime aan de slag. Met meerdere restaurants is er een gavariëerd aanbod aan shifts.

Team

We hebben een gezellige en leerzame werkomgeving met voldoende doorgroeimogelijkheden. Omdat we meerdere restaurants hebben zijn de mogelijkheden uitgebreid.

Eten

We hebben elke avond een warme hap voor je klaarstaan.

Loon

Loon op basis van ervaring en leeftijd (volgens Horeca CAO)

Woonruimte

Woonruimte nodig? Wij kunnen je hier bij helpen.

Zon, zee, strand

De mooiste werkplek van heel Nederland! De tijd van je leven op Ameland.

Solliciteer nu!

Ben je op zoek naar woonruimte op Ameland?

Kom jij Bij Onz op Ameland?

Volg ons vast op Social Media!